img

Pakketten

DJ Burnout is, zoals u wellicht al heeft gehoord, meer dan alleen een DJ. U kunt bij ons zelf een pakket samenstellen. Hierbij kunt u kiezen uit de volgende onderdelen

img

GELUIDVERHUUR

DJ Burnout verzorgt losse verhuur van professionele geluidsinstallaties, DJ Gear, backline en visuele apparatuur. Daarnaast is DJ Burnout technisch totaalleverancier voor evenementen, congressen en beursstands: van productie tot realisatie. Altijd met nadruk op kwaliteit en professionalisteit. Wij verhuren tevens alle benodigde randapparatuur: DJ Sets, CD Spelers, platenspelers, mixers (o.a. DJM 800, 900, 2000), microfoons, statieven, gitaarversterkers, bassversterkers, drumstellen, etc. Vraag direct een offerte aan via het formulier of per email.

img

VERLICHTING

Wij bieden in onze verhuur een uitgebreid assortiment van diverse licht apparatuur. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor feestverlichting, discoverlichting, LED Sports, blacklight, stroboscoop, lasers, movingheads, effecten, rookmachines of spiegelbollen. We verhuren tevens bijbehorende materialen, zoals trussen, software en stroom/beveiligingsmaterialen! Wij zijn gespecialiseerd in zowel intieme besloten feesten als in openbare grotere evenementen met grotere lichtplannen. Ook hierbij geldt dat u met maatwerk het maximale uit uw evenement haalt. Neem vrijblijvend contact met ons op!

img

BHAITAK GANA

Tegenwoordig is Baithak Gana niet van het podium weg te denken. Op de meeste gelegenheden treden Baithak Gana groepen op, zowel op culturele feesten als op Bhatwaans en verjaardagen. De surinaamse Baithak gana oefent ook een grote invloed uit op de grotere hindoestaanse bands. U kunt DJ Burnout nu ook huren in combinatie met een Baithak Gana band. Omdat DJ Burnout zelf over de meest moderne geluidsinstallaties beschikt kunnen deze bands op dezelfde installaties spelen. Dit scheelt op uw evenement niet alleen ruimte, maar ook tijd en geld. Deze combinatie is heel geschikt voor al uw culturele feesten, denkend aan bijvoorbeeld uw bhatwaan of moeran, maar ook voor allerlei andere feesten zoals verjaardagen, recepties, etc. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de scherpste prijzen.

img

CONFETTI SHOOTER

Sinds kort verhuren wij professionele elektrische confetti shooters. 100% Veilig en bovendien veel betrouwbaarder dan de goedkope “handmatige” shooters. Ideaal voor bijvoorbeeld de openingsdans van uw bruiloft. De confetti is leverbaar in diverse bonte kleuren, maar ook kleuren als wit, roze en metallic zilver zijn erg populair. Ook zijn er diverse vormen verkrijgbaar. Bij onze shows wordt gebruik gemaakt van Slowfall confetti. Deze confetti is gemaakt van brandvrij papier. Door de rechthoekige vorm blijft Slowfall confetti tot 10x langer in de lucht dan traditionele ronde confetti. Bovendien verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en in metallic kleuren goud en zilver. Daarbij komt dat alle confetti producten brandvrij, biologisch afbreekbaar en CE gekeurd zijn. Het ideale special effect voor zowel binnen als buiten! Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor professionele confetti op uw feest, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

img

CO2 GUN

Uw feesten zullen nooit meer hetzelfde zijn dankzij deze CO2 Gun. U kunt nu mensen op een podium zetten die een Gun kunnen laten afgaan en op die manier een grote hoeveelheid CO2 de lucht in spuiten. Dit zorgt voor een heel mooi effect en dankzij het gemakkelijke gebruik zult u iedereen er mee om kunnen laten gaan. De gun werkt eigenlijk heel simpel. U sluit een CO2 bus aan en door de trekker die zich er op bevindt kunt u het gas door de Gun heen laten lopen. De CO2 Gun ligt heel lekker in de hand en is door de twee handvaten stevig vast te houden. Dit vasthouden is ook wel van een groot belang omdat er een aardige power achter de Gun zit. U kunt maar liefst 8 meter ver blazen en dat maakt hem een echte eye catcher

img

MICKEY MOUSE

Mickey Mouse is een vrolijke en vriendelijke mascotte die al jaren kinderen op zijn eigen wijze entertaint. Dit thema is geweldig entertainment van 2-12 jaar. Onze Mickey Mouse mascotte heeft een eigen half uur durende show. Dit is een unieke combinatie met fragmenten en Mickey Mouse liedjes afgewisseld met kinderliedjes. Ook kan Mickey Mouse meedoen met uw activiteiten zoals spelletjes, dans en natuurlijk een meet & greet. Onze Mickey Mouse weet precies hoe hij de juiste interactie moet krijgen met uw publiek en is een graag geziene gast op allerlei feesten, partijen en evenementen. Voordelen: – Geheel verzorgd – Top vermaak op uw gelegenheid – Unieke show – U hoeft zelf niets te doen! Heeft u maatwerk wensen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

img

LAAGHANGEND ROOK (ICE FOG)

Een low fog machine produceert laaghangende rook door middel van een speciale rookvloeistof. Deze machines produceren een speciale zwaardere rook, die op de grond blijft hangen. Hierdoor ontstaat een heel speciaal effect, perfect voor theatervoorstellingen of dansvoorstellingen, maar ook als je een speciale gelegenheid hebt, zoals een bruiloft. Deze machines worden vooral ingezet tijdens het openingsnummer, waarbij het bruidspaar zich “op” een sprookjesachtige wolk bevindt!

img

BELLENBLAASMACHINE

Een bellenblaasmachine heeft een magisch effect op iedereen. Kinderen springen in het rond en proberen de bellen op te vangen, maar ook de ouderen kunnen het niet laten om stiekem een bel kapot te prikken. Het is een prachtig gezicht, de bellen met daarin de weerkaatsing van het licht. En het zorgt voor een sprookjesachtig en vrolijke sfeer!

img

SCHAAFIJS

Schaafijs is een soort consumptie-ijs dat vooral bekend is in Indonesië, Brits West-Indië, Vietnam, Suriname, Venezuele en Brazilië, maar ook in de Verenigde Staten waar het bekend is onder de naam Snow Cone. Onze schaafmachine is in staat om uw gasten/bezoekers sneller te kunnen voorzien van een verkwikkende versnapering zonder lange wachtrij. Razendsnel, hygiënisch en superlekker! Onze machine kan uitstekend worden ingezet bij verjaardagen (zaal of thuis), trouwerijen, dansavonden, thema-avonden, verassingsfeesten, etc. Ook voor grote evenemente zijn deze machines erg in trek. Voor bedrijven en scholen is het bijvoorbeeld ook erg leuk te gebruiken bij personeelsfeesten, schoolfeesten, open dagen, openingsfeesten of activiteitendagen! Heeft u interesse in het huren van onze machine i.c.m. DJ Burnout? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

img

SUIKERSPIN / POPCORN

U organiseert een evenement waar veel kinderen zijn? Verras ze dan met een gehuurde suikerspinmachine. Dit luchtige snoepgoed laat veel kinderharten sneller kloppen. Popcornmachine De geur die vrijkomt bij het maken van popcorn doet uw gezelschap watertandend verlangen naar een heerlijk zakje popcorn. Vrijwel alles wordt leuker als u er popcorn bij serveert en bijna iedereen houdt ervan. In overleg is veel bij ons mogelijk. Elk evenement is uniek, daarom hechten wij veel waarde aan het leveren van maatwerk en advies. Neem vrijblijvend contact met ons op.

img

FOTOGRAFIE

Bent u nog op zoek naar een fotograaf voor uw feest of evenement? Boek deze in combinatie met DJ Burnout en bespaar! Neem contact op voor vrijblijvende informatie.

img

SPANDOEKSERVICE

Wéér een geheel nieuwe dienst die DJ Burnout op de markt brengt. Hier wordt nog aan gewerkt. Deze pagina zal zo spoedig mogelijk bijgewerkt worden

img

LED DANSVLOER

Onze verlichte dansvloer geeft niet alleen extra sfeer aan uw feest, maar is ook een ware uitnodiging om de dansvloer te betreden. U zult merken dat deze werkt als een magneet op uw gasten en binnen no-time de dansvloer is gevuld. Bij een discofeest mag een verlichte dansvloer eigenlijk niet ontbreken. Geschikt voor o.a. bruiloften, personeelsfeest, beursstand en natuurlijk voor iedere Saturday Night Fever cq jaren 70/80 feest. De dansvloeren zijn absoluut veilig voor elke ondergrond dankzij de dikke rubberen strips aan de onderkant van de delen. Deze vloeren zijn in diverse maten te huren!

img

TRUSS CARRE/BEURSSTAND

Truss carré huren? Bel of mail ons nu voor een vrijblijvende offerte!